Rolf Bindels

“Strijdlustig, bevlogen & betrokken”

Rolf is sinds 2002 advocaat en wilde al van jongs af aan dit geweldige vak uitoefenen. Voor Rolf is de advocatuur een manier van leven, net zoals de wereld rondreizen – een andere grote passie van Rolf.

Rolf is één van de eerste onderwijsrechtadvocaten die bewust ervoor gekozen heeft om studenten bij te staan. Naast vele uiteenlopende individuele studentenkwesties staat de onderwijsrechtspraktijk van Rolf ook aan de basis van grote collectieve studentenbelangen en onderwijszaken. Hierbij is tot heden altijd met succes gestreden voor de rechten van studenten.

Of het nu gaat om kosten die ten onrechte bij studenten in rekening worden gebracht, schade als gevolg van studievertraging, studenten die zich door een onderwijsinstelling in een hoek gedrukt voelen. Rolf stond en staat voor en achter studenten.

Hij werkt, zoals hij dat zelf graag zegt, hierbij nauw samen met een team van gepassioneerde en gespecialiseerde kantoorgenoten en –veelal ook – met externe belangenorganisaties zoals het Landelijk Studenten Rechtsbureau (LSR) en Studentenraden. Door de unieke samenwerking wordt voor studenten een optimaal resultaat bereikt. En daar is hij trots op!

Voor meer informatie of een kennismaking, neem gerust contact op met Rolf.

Recente artikelen
Collega’s